Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont javasoltok?

Amcsih kérdése:

Milyen telefont javasoltok?

Figyelt kérdés

Eddig iPhone-on gondolkoztam, videókon ahogy néztem, nagyon megtetszett, de élőben valahogy nem hozza azt, amit elvártam tőle, ezért lemondtam róla. Ezért maradt az android. Samsung nem tetszik, mert túl színes a kijelzője, mintha mesét néznék, sonynak nem tetszik a rendszere, és ikonja, valamint ugyan ez van az lg-nél is. Tehát valami ,,noname" telefont szeretnék, ami azért teljesítményileg vállalható, és fontos számomra az előlapi kamera, és hogy 5col körüli telefon legyen, 5,5 már nagy. Nagyon tetszenek a megváltoztatott android rendszerek, gondolok itt arra, hogy nincs menő, hanem minden kivan pakolva a kezdőképernyőre (pl.:Huawei). Tetszenek a Lenovok, de egyszerűen nem tudok választani. A Huawei-jel pedig külsőleg vannak problémáim. Szerintem nem túl szépek, jobban szeretem a kicsit lekerekített széleket. Bármilyen telefon szóba jöhet, persze azért jó lenne ha a kínai telefonok közül is valami ismertebb, elterjettebb márkájú lenne.

Az ár mindegy, úgy gondolom ebben a kategóriában nem nagyon mennek a telefonok 150 ezer fölé.

Eddig nexus 5-öt használtam ,de nem vonz annyira a tiszta android, viszont jó lenne ha teljesítményben közelítene, bár nemigazán játszok rajta ilyen 3D-s játékokkal, csak egy két normál játékkal. Tudom kicsit sok a szempont, de előre is köszönöm a segítséget.

2016. szept. 2. 22:24
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
ahogy említettem, a huawei nem tetszik, tehát a honor sem, valamint a nexus 5x nek van alkamazás menüje. de azért köszi
2016. szept. 3. 12:27
 12/12 anonim ***** válasza:
HomeTom? Az Angliában nagy sláger....
2018. ápr. 5. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!