Vélemények a BlackBerry-ről? SOS!
Először is ezek érdekelnének: BlackBerry Leap, BlackBerry PRIV
Utána pedig, hogy maga a BB op.rendszer milyen? Stabil, nincs probléma vele?
Haldokló márka, haldokló oprendszer, támogatás nem megfelelő rá, sajnos... pedig jó lehetne és egy kis alternatívát jelentene a iOS és android mellé...
Ha olcsó telefont, de stabil rendszert akarsz, ami kap is elég támogatást, igaz, nincs annyi app, mint a két nagy áruházban - ez viszont elmondható a BB-re is - akkor Windwos Phone. Stabilabb, fürgébb, mint az android.
Igen.. Én szeretem a WP-t, nagyon is, de már - ahogy olvastam - nem lesznek WP-k. Amiket most lehet kapni, azok meg nem kellenek.. Mármint ilyen 535,950, 640.
Vagy tévednék?
Nem lesz WP? A Microsoft hivatalosan beismerte ugyan, hogy kevesebbet foglalkozik a WP-vel, de azért, mert elvileg saját telefonon dolgozik Apple mintára...
Anyámnak van WP-je, nekem iPhone és azt kell látnom, hogy már nincs annyi jelentős elmaradás, de észrevehető a különbség. Most elkezdtek végre a közösségi appok is fejlődni WP-n, messenger is kapott frissítést, hivatalos FB app lett, hivatalos Instagram... :) Én azt mondom van jövője, ha továbbra is ezen az úton haladnak, akkor felzárkózhatnak a "nagyok" közé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!