Hogy is van a mobilnet Telekom feltöltőkártyásoknak?
Július 29-én váltottam Telenorról Telekomra. Dominos lettem, korábban is feltöltőkártyás voltam. 29-én ugye aktiválták a mobilnetet, így azt vártam, hogy egy hónap múlva, azaz augusztus 29-én újraindul a számláló, és a havi internetdíj levonódik a kártyámról. De nem kaptam semmiféle jelzést és úgy tűnik, hogy a számláló sem nullázódott.
Aztán megnéztem az sms-t, ami ezt írja: Tisztelt Ügyfelünk! Tàjékoztatjuk, hogy a mai nappal beàllìtàsra került a 3 hònap alatt felhasznàlhatò 1 GB adategyenlege. Üdvözlettel: Telekom
Most akkor ezt a mobilnetet 3 hónapra kaptam?? Én úgy kértem, hogy 1 hónapra legyen 1 giga. Vagy ez csak azt akarja jelenteni, hogy 3 hónapom van ezt elfogyasztani, és amint elfogy, kapom az új adagot? Mert az nem lenne rossz egyébként.
Vagy már megkaptam a következő 1 gigát, csak erről nem írtak sms-t és a telefon számlálója sem állt át? Esetleg minden egyes esetben újra meg kell rendelnem? A szerződésemet meg nem tudom hogy tudnám megnézni, merthogy elektronikusan köttetett, papírt nem is kaptam róla. Talán a Telekom oldalán meg tudnám nézni, de ott meg nem tudom a felhasználói fiókomhoz hozzácsatolni az előfizetésemet...arról a problémáról találtam egy fórum topikot, de megoldás nincs rá annak ellenére, hogy többen panaszkodnak hasonlóra.
Tudom, ügyfélszolgálat...de arra egy ideig nem lesz időm, szóval azért kérdezem itt.
Most új előfizetőként 1 GB adatforgalmat kapsz, ami 3 hónapig lesz elérhető számodra!
A csomagodba meg annyi van, amennyit kértél. Nem tudom milyen csomagod van.
Köszönöm a választ! Domino NetPlusz L csomagom van.
Közben sikerült belépni az alkalmazásba, és azt írja az 1 gigát még 27 napig használhatom fel (így stimmel a 29-ei fordulónap is). Szóval úgy tűnik egyszerűen arról van szó, hogy a Telenorral ellentétben nem küldenek sms-t, ha újrakezdődik a számlálás, a telefon pedig nem nulláz automatikusan. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!