Samsung Galaxy A5 mi lehet a baj? Többi lent.
Samsung galaxy a5-öm van (nem a 2016-os verzió). tavaly szeptemberben vásároltam, tehát 1 éves.
idáig minimális problémákon kívül (néhány alkalmazás lefagyott vagy pár másodpercre elkékült a képernyő)
nem volt vele gondom+ az akkumulátora fura. néha gyorsan merült néha nem.(ugyanannyi hasznlat mellett) Egészen tegnapig, mikor felraktam tölteni 1 órára és egy óra után olyan tűzforrón
vettem le a töltőröl, mint még soha. Alig lehetett fogni. ma pedig fel akartam oldani a képernyőzáram de nem reagált a kijelző. be volt aadva a 4-es számnál és hiába böktem rá
nem érzékelte továbbá a fotózást se hozta be. próbáltam újraindítani de nem reagált. próbáltam a hardresetet na így nagy nehezen kihozta hogy, kikapcsolás, ujrainditás, vészhelyzetmód stb
folyton rosszul érzékelt alig tudtam rámenni az ujraindításra
Most ,hogy kb félórája újra indult nincs gond és levettem a képernyőzárat. Mi lehet vele a gond ?
félek, hogy megint megtörténik és nem tudok vele semmit sem csinálni...
Lehetséges, hogy egy play áruházból letöltött program vírusossá tette? Nagyon sok hülyeséget,játékot mindent letöltök aztán letörlöm, mert nem tetszik.
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!