Tudtok iosra valami olyan appot ami a fizetős játékokat ingyen letölti?
figyi, te komolyan nem tudtad, hogy az apple-nek és az iPhone-nak az a LÉNYEGE, hogy MINDENÉRT fizetni kell?
Ha csóringer vagy és sajnálsz egy pár százast, dobd el a fäszba az iphone-t, és használjál egy rootolt androidos telót.
Ne is fizess semmifele appert. En mar megjartam sokfele appal, megveszed aztan a fejleszto jol atb_asz!
Igy jartam peldaul a Sygic-el, azt mondtak 3 evvel ezelott hogy majd csinalnak jo terkepeket hozza, azota is ugyanolyan xarok a terkepek, viszont reklamokat azt kuldenek ezerrel. Jo hogy fizettem 80 Eurot !
A kenyeret is lopod a boltban?
Nem tudom, miért okoz gondot egyeseknek, hogy egy programot megvásároljanak? Tapasztalatom szerint a mobilalkalmazások nem kerülnek olyan egetrengetően nagy összegbe, hogy az gondot okozzozn... Amennyiben viszont nem bírja el a költségvetés, akkor meggondolandó, hogy valóban szükséged van-e rá. Vagy hogy valóban az Apple ökoszisztéma a neked megfelelő, ahol minden szolgáltatás díjköteles...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!