Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Üdv. Megéri frissíteni a Z3-mam?

Üdv. Megéri frissíteni a Z3-mam?

Figyelt kérdés

A téma adott, a múlthéten megjelent egy kis értesítés miszerint elérhető rá egy rendszerfrissítés mégpedig a 23.5.A.1.291 es build. Aki esetleg felfrisítette az írhatna pár szót. Rákerestem én a neten de csak a satmina-s / akksis dolgokat találtam ami szép és jó, de van e hátránya? Jelenleg jól működik semmi bajom vele, ezért is hezitálok a frissítésen.

A válaszokat köszi előre is!

2016. aug. 31. 18:29
 1/3 anonim ***** válasza:

Ezek változtak:

-Stamina visszakerült (mint mondtad)

-Kezdőképernyőre visszakerült az elforgatás opció

-Biztonsági pach frissült Május 1.-jére (előtte talán márciusi biztonsági patch level van, "a telefonról" menüben megtudod még nézni)

Nekem nagyon kellett ez az elforgatás, mert általában oldalasan tartom a telót, így nekem ezért megérte.

Amúgy xda-n prerootolt & twrp-s rom már van fent, illetve az xPosedet is támogatja továbbra is, bár nem egy átlag usernek ez sokat nem mond :D

Semmi hátránya nincs, nem lassult, semmi. Az a 3 dolog változott, más nem.

2016. aug. 31. 19:15
 2/3 anonim ***** válasza:
*bár egy átlag usernek ez nem sokat mond :D
2016. aug. 31. 19:16
 3/3 A kérdező kommentje:
Értettem, köszi :) Hasznos volt! Szerintem felrissítem akkor mert csak idegesít ott felül... :)
2016. aug. 31. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!