Üdv! Elfejtettem a pin-kódomat! Van rá valami módszer, hogy újraindítsam?
A kártya is megvan, de nem az a pin-kód ami a kártyán van. Valószínű még jórégen megváltoztattam a telefonon.
3 próbálkozás után pedig nem a PUK kódot kéri valamiért, hanem először 5 perc, 10 perc, majd most 30 perc várakozási időt kér a telefon.
Mit tudok ilyenkor tenni?
Az nem a PIN kódod, hanem a telefon kártyazárja. Tegyél bele egy olyan SIM-et amit már elfogadott egyszer, aztán a biztonsági beállításoknál tiltsd le a telefonzárat.
Szerintem.
Most azt írta a telefon, hogy kéri a PUK-kódot. És még 8 esélyem van erre, hogy a helyeset írjam be.
Beírtam a PUK-1 kódot és az új PIN jelszót, nem fogadta el. Majd beírtam a PUK-2-őt és az új PIN-kód jelszót akkorsem fogadta el. :/
Valamiért nem fogadja el ezeket a PUK-kódokat, pedig a saját telefonszámomhoz tartoznak.
Neked csak a PUK1 kell. Beírod, ha elfogadja, akkor fogja kérni az új PIN-t, aztán még egyszer ugyanazt.
Ne egyszerre írd be a kettőt, mert az nem lesz jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!