Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Egy okostelefonnak mennyire...

Egy okostelefonnak mennyire nehéz és bonyolult kicserélni az érintőkijelzőjét?

Figyelt kérdés

2016. aug. 29. 22:03
 1/4 A kérdező kommentje:
Illetve ha nem reagál az èrintőkijelző akkor tuti azzal van a baj vagy más is okozhatja ezt a hibát?
2016. aug. 29. 22:05
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha ezt a kérdést feltetted, 99,99% hogy nem menne.

Amúgy biztosra nem lehet mondani hogy csak az lehet a hiba, de az a legvalószínűbb.

2016. aug. 29. 22:06
 3/4 A kérdező kommentje:
Azèrt kèrdezem mert mèg sosem csináltam ilyet ès nem tudom hogy belemerjek-e vágni egyedül, meg az is idegesít hogy mivan ha nem az a baja vagy nem csak az a baja, mert úgy kezdte hogy használat közben fogta magát ès nem reagált, akkor kivettem az akkut, majd visszatettem ès jó lett. Aztán már ezse segitett ès azóta nemjó
2016. aug. 29. 22:13
 4/4 anonim ***** válasza:

Ilyen esetben garanciálisan megjavítják.(Feltéve ha garanciás)

Mindenesetre nem annyira bonyolult kicserélni. (Persze attól is függ milyen telefon)

Neten találsz videót, ami lépésről lépésre bemutatja hogyan cseréld ki.

2016. aug. 29. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!