Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy is van ez? (T-mobile-nál)

Hogy is van ez? (T-mobile-nál)

Figyelt kérdés

Van egy kártyás és egy előfizetéses telefonunk, de nem a mi nevünkön van, hanem testvéré, neki fizetjük a havi díjat.

Most tönkrement a telcsink és szeretnénk akciósan új telefonokat venni. De ahhoz ugye új előfizetést kell venni. Na most milyen lehetőség lenne arra, hogy a régi számunkat megtartsuk és hogy a nevünkre kerüljön a szám is?

Olvastam a t-mobile honlapján hogy 6e ft az átírás, de én ezt nagyon soknak tartom. Más megoldás nem lehetséges?

2010. ápr. 21. 11:10
 1/8 anonim ***** válasza:
Attól még,hogy a teló tönkre ment a kártya nem.Vegyetek dominos készüléket(tartaléknak jól jöhet a kártya),vagy körülnéztek máshol is,és csak készüléket vesztek.
2010. ápr. 21. 11:26
 2/8 A kérdező kommentje:

Csak pont az lenne a célunk hogy most ne kelljen sokat költeni telcsire, főleg dominósra. Így nagyon olcsó lenne a telcsi, olcsó törlesztő és a legolcsóbb előfizetés. De számolgattuk és jól jönnénk ki.

Itt igazából az a baj, hogy nem a mi nevünkön van a számunk úgymond, és milyen módon tudnánk a számunkat a mi nevünkre tenni és előfizetők lenni de az új telefont ilyen jó áron megvenni.

2010. ápr. 21. 11:36
 3/8 anonim ***** válasza:
Értem.Akkor viszont menjetek be,hátha tudnak valami kedvező lehetőséget adni.
2010. ápr. 21. 12:18
 4/8 anonim ***** válasza:

Én T-Mobilos dolgozó voltam próbálok érthető választ adni!

Ha az előfizetés több mint 1 éves és nincs tartozás a számlán, nagy valószínűséggel kapsz olyan lehetőséget, hogy készülékcsere előfizetés nélkül.Ez azt jelenti hogy kapsz 1készüléket listaáron új szám nélkül, tehát a régi simmel fog működni.Sőt még kedvezményt is kaphatsz a listaárból megfelelő mennyiségű kapcsolat pontszám esetén!De ezeket a lépéseket csak az előfizetés tulajdonosa teheti meg kérd meg rá, és ha minden megtörtént utánna kérelmezd a névátírást (ami valóban 6000 ft)mert így nem vesznek el a kedvezmények!Ajánlom a t-mobile. hu oldalt, ahol ha kiválasztasz egy készüléket, gyorsan egyszerűen meg is nézheted van e kedvezményed és mennyi, és azonnal meg is rendelheted amit ingyen házhozszállítanak !Az oldal használatához szügség lesz a telefonszámodra és az előfizetéskor megadott 5 jegyű azonosítódra!

2010. ápr. 21. 17:23
 5/8 anonim ***** válasza:

Előző vagyok !

Írok egy példát mert én pont nemrég igy cseréltem le készülékem !

Kiválasztottam az Lg Kp502 készüléket.Ez két év hűséggel 9405 ft normál megrendeléskor.Kiválasztottam a készülékváltás opciót(te is ezt válaszd)és kidobta a gép hogy mennyiért lehet megvenni.Kapcsolat kedvezménnyel és újabb két év aláírásával nekem 165 ft ért sikerült megvenni !Ugye megéri?! Magasabb ár esetén akár kamatmentes részletfizetést is választhatsz ha neked úgy jó. Sok sikert kívánok, legyen szép mobilod!

2010. ápr. 21. 17:31
 6/8 anonim ***** válasza:
Ja..ez szép és jó.Én is így vettem,és volt ott kisbetűs,eldugott rész...:S és most ami le volt írva annak a többszörösét fizetem ,mert azzal,hogy elfogadtam az ott írtakat hozzá csaptak egy Netcsomagot,amire nincs szükségem...szal figyelni kell nagyon...most két évig szívom....
2010. ápr. 22. 08:32
 7/8 anonim ***** válasza:
Hát a netcsomag csak és kizárólag a te hibád, mert ha megnéznéd mit írsz alá nem történik meg.A T-Mobil csak úgy magától úgysem tesz hozzá semmit előtte szólnak hogy kell e vagy nem !
2010. ápr. 22. 15:48
 8/8 anonim ***** válasza:
Hát nekem nem szóltak!A számlán láttuk meg,és egyből hívtuk is őket,de máig nem tisztázodott,hogy került az oda....
2010. ápr. 22. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!