Samsung galaxy s5 vqgy s5 neo?
2016 decemberében melyik jobb választás? Tudom hogy a Neo ujjab de csak annyi a kűlőmbség hogy 8magos ami alig jobb az s5 4db2.5ghz es magjával és az előlapija 2.2 mpx az s . 2 mpx helyet
Szovall megéri az ujjabat venni ha kb ugyannaban az árban vannak? Van amiben a sima s5 jobb?
Az adreno 330 ja jobb?? És az ujlenyomatolvaso?
Igazad van,arra is kijött.
A sima S5 meg erősebb.
Nem értem, hogy a sima S5 hardveresen miért lenne erősebb, mint a Neo?! A Neo processzora kicsivel gyorsabb, grafikus chip-ből igaz hogy az Adreno jobbakat csinál, viszont Maliból a T720 MP2 bivalyerős, simán hozza az Adreno 330 szintjét, kb. egyformák, ahogy ramból is mindegyikben 2 GB van!
Nem tudom, hogy a kérdező konkrétan milyen típusra utal a 2.2 MP előlapi kamerával, hiszen a sima S5-nek 2, a Neo-nak pedig 5 MP-ese van!
Hátlapi kamerája mindegyiknek 16 MP, képminőségben is egyformák, csak a sima 16:9, a Neo pedig 4:3 képarányban lövi őket, illetve a sima S5 4K videókat is tud csinálni.
Az ujjlenyomat olvasó pedig szubjektív dolog, valaki mindenképp akar, valaki feleslegesnek tartja, lényegében a pin kódot és/vagy a feloldó mintát helyettesíti, csak épp nem mindenkinek működik, hanem aki(k)nek az ujjlenyomata be van programozva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!