Hasznos alkalmazások hosszú utazáshoz?
Figyelt kérdés
Rengeteget kell utaznom szeptembertől, és szeretném valamivel lefoglalni magam az úton, zenehallgatás mellett. (Buszon,vonaton)
Alkalmazás ötleteket várnék, ti miket használtok?
Ha ez számít, iPhone 6S-em van.
2016. aug. 28. 21:22
1/7 anonim válasza:
Gondolom játékokra gondolsz.
Ha igen én ezekkel az offline játékokkal játszom:
Rodeo Stampade
BBTan, CCTan, DDTan
Geometry dash (teljes verzió fizetős)
Néha Subway surfers.
2/7 A kérdező kommentje:
Bármilyen jó alkalmazás jöhet, nem csak játékok.
Köszönöm a választ!
2016. aug. 28. 21:28
3/7 anonim válasza:
VLC - 6s-en sztem már simán lehet sorozatot nézni, akár vmi jó vígjátékot reggelente, hogy tuti jó legyen a reggeled.
Index, Origo, stb... - van, amelyiknek van saját appja, de elég Safariból is megnyitni
Pesten hallottam fb csoport olvasgatása, vannak jó sztorik.
4/7 anonim válasza:
Különben utazás közben lesz internetelérésed?
5/7 A kérdező kommentje:
Csak 500 MB-os mobilinternet.
2016. aug. 28. 22:13
6/7 Alex Fly válasza:
E-book olvasó. Nem ismerem az iPhone kínálatát, de biztosan akad neked tetsző app. Az én telefonomon van pár (párszáz) könyv, szóval az ilyen kieső időket hasznosan tudom tölteni...
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
Jöhetnek még ötletek!
2016. aug. 29. 20:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!