Mi kell ahhoz, hogy Samsung Monte-vel netezni tudjak?
Kell hozzá egy wifi router, plusz előfizetés a szolgáltatónál? (djuice-os vagyok)
Vagy ha veszek routert, akkor nem kell előfizetés, mert az megossza a netet a gépről, és akkor a telefonról is tudok majd?
Vagy ha előfizetek a szolgáltatónál, akkor router se kell, mert ők szolgáltatják a netet a telefonra?
Elnézést a hülye kérdésekért, de egyáltalán nem értek hozzá :)
és akkor nem is kell a szolgáltatónál megrendelni a netet?
találtam pár wifit itthon, volt amelyik nem volt levédve, és nem tudtam rákapcsolódni. azt gondoltam hogy azért, mert még nem fizettem elő
A wifi az benne van a készülékben, az egy eszköz, amivel lehet fogni a jelet. Ahhoz nem kell előfizetni. Olyan, mint a rádiónak az antennája. Ha van otthon interneted, és meg lehet osztani, (magyarán nem Digis), akkor veszel egy wifi routert (6.000ft), beledugod az otthoni netkábelt, LEKÓDOLOD, és tudod használni a telefonról is.
Ha az otthoni saját internetedet osztod meg magaddal, azért értelemszerűen nem kell fizetni. Ugyanúgy vonatkozik ez a többi, nyílt wifi hálózatokra. (pl burger king) Viszont ha nem wifiről netezel, azért fizetni kell, elég sokat. Nem tudom milyen csomagban vagy, én számlás 20-ban, ahhoz én a 100MB ingyen netezést választottam ajándékba, az nem sokra jó, arra elég, hogy ha nagyon fontos, megnézzem a mailjeimet, ilyesmi. De rendes, aktív böngészéshez édeskevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!