Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhone 4-es töltő kábelt át...

IPhone 4-es töltő kábelt át lehet alakítani jack-re?

Figyelt kérdés
Van az autómban egy iPhone 4-es töltő (a rádióból jön ki a vezeték és a végén egy iPhone csatlakozó van). Ezzel a csatlakozóval lehet iPhone 4-ről zenét hallgatni az autóban, úgyhogy hang átmenetnek is kell benne lennie. Arra gondoltam hogy levágnám az iPhone csatlakozót és a helyére egy jacket rakok. A hang kábeleket bekötném a jackbe a többit meg csak leragasztanám és nem kötném be sehova. Hány kábel lehet ebben a vezetékben? És honnan tudom hogy melyik a hang kábel?
2016. aug. 28. 12:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
És a 11-es ne maradjon ki.
2016. szept. 15. 07:55
 12/17 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget, akkor ezek szerint fog működni az autó rádiójával az analóg kábel. Amúgy ezt már csak kíváncsiságból kérdezem de a 30 pines az azt jelenti hogy 30 szál van benne?
2016. szept. 15. 20:47
 13/17 anonim ***** válasza:

" a 30 pines az azt jelenti hogy 30 szál van benne?"

30 csatlakozó van benne.

Hogy hány szál, azt te is megszámolhatod a kép alapján, de lényegtelen, neked 4 csatlakozót kell használnod a 30-ból.

2016. szept. 15. 21:12
 14/17 A kérdező kommentje:
És azt honnan tudom hogy melyikek kellenek? Meg vannak számozva a csatlakozók? Amúgy szerintem megpróbálom az átalakító kábelt, csak azt nem tudom hogy az működne e mert az csak analóg jelet továbbít és nemtudom hogy az jó e az autónak
2016. szept. 15. 21:39
 15/17 anonim ***** válasza:

"

És azt honnan tudom hogy melyikek kellenek?"

Leírtuk, ott a táblázat is.

[link]

2016. szept. 15. 22:04
 16/17 A kérdező kommentje:
akkor ha szétszedem a 30pines csatlakozót és a 2-es, 3-as, 4-es és 11-es csatlakozóra rakok egy jackes véget akkor elvileg működni fog és lehet jack-el zenét lejátszani az autóban?
2016. nov. 23. 15:26
 17/17 A kérdező kommentje:
ja és a 11-est hova kössem rá a jack-re? mert a jack-en csak 3 csatlakozó van
2016. nov. 23. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!