Lg g3 vagy lg nexus 5x vagy lenovo zuk z1 vagy sony c4?
Figyelt kérdés
2016. aug. 28. 07:46
1/7 A kérdező kommentje:
Játékra és telefonálásra és zenére használnám és a lényeg hogy ne faggyon le 2hónap után
2016. aug. 28. 07:50
3/7 anonim válasza:
5/7 A kérdező kommentje:
Lg g3 vélemények?
2016. aug. 28. 09:23
6/7 anonim válasza:
Én is a Nexus 5x re szavazok, g3t nem ismerem :/
7/7 anonim válasza:
Én anno a Nexus 5X 16GB, az LG g3, a Mi4c és a Redmi Note 3 Pro közül választottam.
Végül Note 3 Pro lett mert az olcsó és jó. Legelőször G3 dualt akartam, arról konkrétan csak rosszat hallottam szóval azt sajnos el kellett engednem Utána a Nexus 5x gondolkodtam, de az meg hála az istennek nem bővíthető a 16GBs verzió meg nekem kevés lett volna, a 32GBs verzió meg már túl drága volt nekem, meg akkor már inkább G4et vettem volna szerintem.
Ezek közül egyértelműen a Nexus 5x a legjobb, ha elég neked a 16GB(nem tudom melyik verziót találtad meg) akkor az nagyon jó választás ha viszont 32GB kéne akkor szerintem már inkább megéri G4 32GBt venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!