Samsung Galaxy S5 miért nem tud usb 3-asként csatlakozni?
Üdv!
Van egy S5-ösöm, vettem hozzá megfelelő USB 3 as kábelt, de csak 2.0 val tud csatlakozni, mi lehet a probléma?
BIOS-ban engedélyezve van az USB3.
Eszközkezelőben USB vezérlőknél hibátlanul ott van az usb 3.0 gyökérhub, valamint az usb 3.0 Extensible Host Controller.
A telefon T-mobile-os (már független). Csatlakoztatom a telót, tálcán az alábbi felirat jelenik meg buborékban: "Ez a samsung mobile usb composite device gyorsabb adatátvitelre képes, ha super speed USB 3.0 portra csatlakoztatja." WTF? Próbáltam az alaplapi, illetve a házon lévő usb3 portokon is, no success :S
A másik probléma, neten néztem videókat, ha usb re tolod a telót, van lehetőség választani, hogy:
-Médiafájlok átvitele
-Képek átvitele
-Midi eszközök csatlakoztatása
-Töltés
-és valami usb3 as csatlakozás.
Na nekem ilyen usb 3 as csatlakozási lehetőség nincs :S Úgy ahogy van hiányzik abból a menüből :S
Ötlet, tapasztalat van valakinek?
Sajna más usb 3 as cuccom nincs, hogy kipróbáljam, hogy jó-e egyáltalán maga a port :S
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!