Hát arról van szó, hogy az egyik szemét osztálytársam, (aki mindig telefonozik, órán is!!)beköpött az osztályfőnöknek, mert technika órán megnéztem, hogy mennyi az idő, vagyis hogy mikor indul a buszom. És erre osztályfőnök elvette a telefonom és mondta, hogy anyának visszaadja. De amikor megkaptam a telómat, t osztálytársam, beköpött az osztályfőnöknek, mert technika órán megnéztem, hogy mennyi az idő. És erre osztályfőnök elvette a telefonom és mondta, hogy anyának visszaadja. De amikor megkaptam a telómat, (kb 1 hónapja) akkor anya leszögezte, hogy elvihetem a telómat, de csak a saját felelősségemre. És így nem megy be érte, és júniusig nincs telefon. Mit tegyek? 13/L
2010. ápr. 20. 20:47
1/10 anonim válasza:
Kérd meg, be fog menni érte. Lehet, hogy lesz lebaszkovics, de visszakapod. De mondd meg nekem: Mi a fenének veszed elő órán a telefonodat 13 évesen? Egy mikiegeres Lidl-is karóra nem olyan túl drága dolog. Piacon előfordul, hogy kapsz 300 ft-ért is. Ezért érdemes a telefonodat elvetetni?!
2010. ápr. 20. 20:58
2/10 anonim válasza:
menj el az tanárhoz és mondd meg neki hogy többé nem fog előfordulni..:D
én is mindig ezt mondom..xD..azt visszaadja..:D
de ha tod hogy képes elvenni akkor ne vedd elő kérdezd meg mást hogy mennyi az idő..:D
2010. ápr. 20. 21:02
3/10 anonim válasza:
max a nap végéig veheti el
2010. ápr. 20. 21:05
4/10 anonim válasza:
Durva a XXI. század. Egy 13 lány már ki sem bírja mobil nélkül. Én 21 vok és volt olyan, hogy napokig elfelejtettem bekapcsolni és mégsem dőlt össze a világ.
Egyébként meg ha csak az időt nézted miért nem kérsz 1 órát a szüleidtől. Van vannak nagyon jó divatos órák is.
2010. ápr. 20. 21:12
5/10 anonim válasza:
Ez elvileg lopásnak számít!Én feljelenteném!
2010. ápr. 20. 21:25
6/10 anonim válasza:
Hello
Én iskolában dolgoztam. A tanár nem veheti el a telefont, max óra végéig. Köteles visszaadni, hiszen pénzért vásáolrt tulajdon. Max. ha a házirendben benne van, hogy nem viheted be órára, akkor adhat figyelmeztetőt, stb. de köteles visszaadni, különben feljelenthető.
Bár ez kicsit röhejes, mert a mi időnkben még nem is létezett telefon, mégis megvoltunk. És sikeresen felnőttünk. Javaslom, ne is vidd suliba, vagy kapcsold ki és tartsd zsebben, táskában, úgy nem lesz gond.
2010. ápr. 20. 22:38
7/10 anonim válasza:
úristenúrisaten! terhes leszel! basszus, 1 hete itt áll a telefonom, hozzá sem nyúltam, pedig iphone...
16/L
2010. ápr. 20. 23:49
8/10 anonim válasza:
amúgy meg vissza fogja adni, nyugi.
2010. ápr. 20. 23:50
9/10 anonim válasza:
tegnap 22:38:
De az anyja a tulajdonosa valószínűleg a telefonnak, és ő nem megy be érte, pedig bármikor visszakérhetné, szóval lényegében ez olyan mint ha az anyjánál lenne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!