Androidos telefonon hogyan tehetném ki a play áruház ikonját a kijelzőre?
Figyelt kérdés
Az alkalmazások között szerepel, de nincs inditó ikonja a kijelzőn. Próbáltam lecsrélni az alkalmazást gyári verzióra, de nem segített. Újratelepíteni nem tudom,mivel rendszeralkalmazás, így nem távolítható el. Mit tegyek? Lollipop 5.12016. aug. 26. 17:47
11/23 A kérdező kommentje:
Csak a böngészőn keresztül (Chrome) tudok belépni egy ideje. Régebben jó volt, de egy frissítés után eltűnt az ikonja.
2016. aug. 26. 19:38
12/23 anonim válasza:
Menj oda a főképernyőre azon belül valahol az egyik oldalon kell lennie egy ilyesmi ikonnak:
Lényeg, hogy ilyen 3x3 vagy 2x3 mutatásban vannak ilyen pontok na az az összes alkalmazás ikonja, azon belül benne kell lennie. Ha nem, akkor javasolok egy gyári beállítások visszaállítását. Ekkor minden el fog tűnni, olyan, mint ha "új" lenne a telefon.
13/23 A kérdező kommentje:
Köszi, hát nem tudom. Nekem csak ennyi ikonom van összesen: ttp://kepfeltoltes.hu/view/160826/Screenshot_2016-08-26-20-41-32_www.kepfeltoltes.hu_.png. [link]
2016. aug. 26. 20:45
15/23 anonim válasza:
Ja értem Huweii annak a fa$zsága hogy nincs alkalmazástár hanem a főoldalra ba$$za az ikonokat. Magyarul sehol nincs googleplay ikonod.. hm
16/23 A kérdező kommentje:
Igen így van, eddig a Google-csoportban volt a többi app-al. Ennyire jellemző a kezdőképernyőre ha egy telefon kínai? Úgy értem hogy ez Lenovo nem Huawei, de ezek szerint ez bevett szokás a kínai készülékeknél... Egyébként szép, meg jó, meg gyors, plusz funkciokkal (pl.automata ki/bekapcsolás, vagy az 5000Ah-s akksi,stb.) csak hát vannak ezek a furcsaságok... de akkor lehet hogy csak az marad amit írtál: gyári beállítások visszaállítása; - remélem megoldja a problémát. Köszönöm a türelmes válaszokat:-)
2016. aug. 26. 21:05
17/23 anonim válasza:
Gyártónként eltérő ki hogy alakítja ki a launchert. Ennek semmi köze nincs, hogy kínai-e a telefon vagy sem. A Xiaomi, Huawei és ezek szerint már a Lenovo is ezt az iPhone-ra hajazó stílust használja,hogy az összes ikon eleve a kezdőképernyőn van.
Ha nagyon zavar végülis a Playről lehet letölteni pl. Nova launchert és akkor nem fog úgy kinézni ahogy most.
18/23 anonim válasza:
nincs véletlenül a google mappában, ha egyet lapozol
19/23 anonim válasza:
Esetleg, hogyha beállításokban a Play áruházat letiltod, majd újra engedélyezed, nem jelenik meg az ikonja ?
20/23 A kérdező kommentje:
Kedves Pistak22, nem sajnos nincs, azt már régen próbáltam. Kedves 19-es kipróbáltam, megkétdezte lecserélem-e gyári verzióra, ok-t nyomtam, de semmi. Eddig ódzkodtam a visszaállítástól, mert csomó mindent el kell menteni, (fontos sms-ek, jegyzetek, telefonszámok,amelyek a készülék memóriájában vannak, stb.) De úgy érzem, már Ti is kimerítettetek minden ötletet. Köszönöm a segítő szándékotokat!
2016. aug. 27. 21:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!