Hol vegyem meg a telefont? Megéri megvenni?
Az a gond, hogy szerintem nem igazán fog lemenni az ára, mivel az SE egy másik kategóriát képvisel. Esetleg akkor lehetne komolyabb áresésre számítani, ha az apple kiadna egy újabb kompakt telefont, amire ha lehet is számítani, majd inkább tavasszal az SE kiadásának évfordulója környékén.
Egyébként ilyen kis GSM-ben, ahol gyanúsan olcsó, semmiképp se vedd meg mert esélyes, hogy a garancia nem gyári, tehát tulajdonképpen nincs.
A szolgáltatós telefon egyenesen lehúzás. Lényegesen drágább ráadásul hálózatfüggő, szóval ha nincs valami fullos előfizetésed ami mellé valós kedvezményt kapsz, akkor nem éri meg.
A media mart árai kb megegyeznek az apple áraival, szóval szerintem vedd az apple.hu-n vagy iStyle-ban.
Remélem segítettem :)
Apple boltban vedd meg.
Ha sima GSM boltban veszed, csak egyéves garancia van rá, ha Apple boltban, akkor két év (kiterjesztett garancia).
Én bizonytalan eredetűt nem vennék, nem lenne kedvem azzal szembesülni hogy letiltják IMEI alapján és még reklamálni sincs hol...
Szolgáltatónál azért nem venném, mert hűségszerződéssel nyakamba sóznak olyan csomagot olyan szolgáltatásokkal melyekre semmi szükségem nincs és a végén még drágább is a végösszeg mintha egyben fizettem volna ki.
Ráadásul még a telefon is függő.
Én azért várnék 2-3 hetet, miután az iPhone 7 kijött és flyamatosan nézném az árakat, biztos ami biztos...
Bár akik írják hogy nem fog lemenni, valószínűleg tapasztalatból írják.
Hátha megváltozik a trend és csökkenni fog, a Se volt eddig a legolcsóbb telefon ami kijött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!