Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hol vegyem meg a telefont?...

Hol vegyem meg a telefont? Megéri megvenni?

Figyelt kérdés
Iphone SE-ről lenne szó, mindenképp megvárnám, hogy kijöjjön a hetes és lemenjen az ára csak nemtudom, hol vegyem meg..Aluljárókban a GSM-nél vagy miaz, szolgáltatónál (ott egy húszassal drágább) vagy Apple boltba, esetleg Media Marktba.
2016. aug. 25. 19:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Az a gond, hogy szerintem nem igazán fog lemenni az ára, mivel az SE egy másik kategóriát képvisel. Esetleg akkor lehetne komolyabb áresésre számítani, ha az apple kiadna egy újabb kompakt telefont, amire ha lehet is számítani, majd inkább tavasszal az SE kiadásának évfordulója környékén.

Egyébként ilyen kis GSM-ben, ahol gyanúsan olcsó, semmiképp se vedd meg mert esélyes, hogy a garancia nem gyári, tehát tulajdonképpen nincs.

A szolgáltatós telefon egyenesen lehúzás. Lényegesen drágább ráadásul hálózatfüggő, szóval ha nincs valami fullos előfizetésed ami mellé valós kedvezményt kapsz, akkor nem éri meg.

A media mart árai kb megegyeznek az apple áraival, szóval szerintem vedd az apple.hu-n vagy iStyle-ban.

Remélem segítettem :)

2016. aug. 25. 19:31
 2/11 anonim ***** válasza:

Apple boltban vedd meg.

Ha sima GSM boltban veszed, csak egyéves garancia van rá, ha Apple boltban, akkor két év (kiterjesztett garancia).

Én bizonytalan eredetűt nem vennék, nem lenne kedvem azzal szembesülni hogy letiltják IMEI alapján és még reklamálni sincs hol...

Szolgáltatónál azért nem venném, mert hűségszerződéssel nyakamba sóznak olyan csomagot olyan szolgáltatásokkal melyekre semmi szükségem nincs és a végén még drágább is a végösszeg mintha egyben fizettem volna ki.

Ráadásul még a telefon is függő.

2016. aug. 25. 19:38
 3/11 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a segítségeket, én is az iStyle mellett voltam! 16 gigásat tényleg nem éri meg venni? Sokat fotózok, olyan 4-5 alkalmazásom lenne, de 15 évesen nincs pénzem 64gigásra..megbánom, és inkább gyűjtsek még? KÖRÜLBELÜL mennyivel megy le az ára? Még 5 ezer is jó lenne!
2016. aug. 25. 19:41
 4/11 anonim ***** válasza:
16 gigásra van pénzed?
2016. aug. 25. 19:52
 5/11 A kérdező kommentje:
Igen, még kb 20 ezret kell gyűjtenem, de még van egy hónapom, mert miután kijön a 7 akkor veszem meg:))
2016. aug. 25. 19:53
 6/11 anonim ***** válasza:
Nem fog lemmeni az ára, Apple boltba meg végképp. Amint van pénzed rá, meg is veheted.
2016. aug. 25. 20:14
 7/11 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm:) De ezt így előre csak tippből lehet megmondani h kicsit se megy le? Bár mindegy, megveszem így!
2016. aug. 25. 20:15
 8/11 anonim ***** válasza:

Én azért várnék 2-3 hetet, miután az iPhone 7 kijött és flyamatosan nézném az árakat, biztos ami biztos...

Bár akik írják hogy nem fog lemenni, valószínűleg tapasztalatból írják.

Hátha megváltozik a trend és csökkenni fog, a Se volt eddig a legolcsóbb telefon ami kijött.

2016. aug. 25. 20:34
 9/11 anonim ***** válasza:
Elég régóta követem ezt az Apple dolgot, és nem az a fajta cég, aki minden új terméknél csökkenti az előzőek árát.
2016. aug. 25. 21:04
 10/11 anonim ***** válasza:
Szerintem sem megy le az ára még.
2016. aug. 25. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!