Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Honnan éri meg iphone 6-ot...

Honnan éri meg iphone 6-ot rendelni?

Figyelt kérdés

Iphone 6, illetve 6s-t szeretnék vásárolni. Webshopról. A kérdésem az lenne, hogy most, egy héten belül, melyik oldalon érné meg a legjobban. Amiket néztem/nézek:

*nextelshop.hu

6-os 170 ezer, 6s-es 185 ezer, de csak a jövő héten szállítanak, csak 1 év garancia

*emag.hu

6-os 180 ezer, 6s 200 ezer, de csak 1 év garancia

*b-tel.hu

Nincs arany 6, 6s 188 ezer, csak 1 év gari, fizetős

kiszállítás

*mobilbirodalom.hu

6-os 168 ezer, 6s 189 ezer, 24 hónapos gari

*mobilkereskedes.hu

6 160 ezer, 6s 183 ezer, jelenleg nincsen semelyik sem raktáron raktáron, 24 hónapos gari

Ha ezeken kívűl tudnátok még jó oldalakat mondani, azt nagyon megköszönném. Sürgősen keresek valmai megbízható webshoppot. Ezekről a véleményeket is megköszönöm

nézőpontjaim: 6-16 GB(nem tudom kihasználni a nagyobbat), arany színű, max 170 ezer

6s-16 GB, elsősorban rózsaszín, de ha az nincs arany színben, max 190 ezer

2016. aug. 25. 10:16
 1/3 anonim ***** válasza:

Az applenek 1 éves garanciája van (gyári), tehát onnan rendelnék ahol a gyári garanciát adják, valamint amelyikben megbízol, vagy ismered, ezért én inkább az emagról rendelnék.

Ezt azért irom mert az iPhone 6osomat az ujgsm.hu ról rendeltem, elég olcsón és japán iphonet kaptam amin nem lehetett kikapcsolni a fényképező hangját.

2016. aug. 25. 12:49
 2/3 A kérdező kommentje:
Én azt hallottam, hogy az egyáltalán nem is lehet lekapcsolni.
2016. aug. 25. 17:49
 3/3 anonim válasza:

Az Emag.hu mindig a legjobb választás ;)

de tényleg :)

2016. aug. 26. 01:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!