Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » SOS! Mit ajánlanátok? (Többi...

SOS! Mit ajánlanátok? (Többi lent! )

Figyelt kérdés
Telefonvásárlás előtt állok,kéne egy olyan 4,5-4,7" (5" már sok!). Az a feltétel hogy legyen benne legalább 2GB RAM és 16 GB ROM mindez 50 000 forintért! Vélemények is jöhetnek!

2016. aug. 24. 16:35
 1/3 anonim ***** válasza:
2016. dec. 31. 14:22
 2/3 anonim válasza:
Vernee Thor ezt nézd meg . Azt nem tudom hogy mekkora a kijelzo de naggyabol akkora amekkora kell neked.. Ajánlom nagyon jo gyors eros telefon
2016. dec. 31. 16:30
 3/3 A kérdező kommentje:
Ohm bocsi nem is tudtam hogy kiemeltem ezt a kérdésem. Biztos férrekattintottam. Bocsánat.Amúgy azóta vettem egy telót. Vernee Thor. Nagyon tetszik, imádom. Mégegyszer bocsi. Azért köszi hogy segítettetek volna.
2016. dec. 31. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!