Tapasztalat valakitől? Milyen? Mennyire éri meg? Fizetősek az alkalmazások? Minden letölthető rá?
2016. aug. 23. 21:46
1/8 anonim válasza:
Nem minden, de a legtobb megy rajta. De bizonyos appokat mar nem frissitenek iOS7-re csak iOS9-re.
Amugy az iOS7 jobb mint a 9, nekem a 9-el mar eleg xarul megy a 4S. Tiszta szerencse hogy a 4-est nem lehet frissiteni&
2016. aug. 23. 22:17
2/8 BM-Striker válasza:
Túl öreg.
Lassú már rajta a rendszer.
Attól függ mennyiért veszed. Egy 16/32gb-os változat kb max egy 30-at ér, és at is csak a jó kamera miatt.
Az alkalmazások között vannak fizetősek és ingyenesek is.
Nem miden, sok app-hoz újabb készülék kell.
2016. aug. 23. 22:18
3/8 BM-Striker válasza:
Már iOS7-tel is lassú lett a 4, és normális downgrade sem lehetséges régebbi verzióra.
2016. aug. 23. 22:21
4/8 anonim válasza:
tehát azért jobb az iOS 7, mint a 9, mert egy régi telefonon, amit hamarosan nem is támogatnak, lassú a legfrissebb oprendszer? Jólvan... Egyébként, attól függ, mire kell. Telefonálásra, fényképezésre még jó. facebook-hoz, hasonlókhoz kicsit lassú, youtube nincs is rá.
2016. aug. 23. 22:49
5/8 anonim válasza:
Azzal mindannyian egyetertunk hogy meg a 3GS is jo telefon mind a mai napig, lehet vele telefonalni rendesen, ha nem akarsz legujabb appokat tenni ra akkor ugyanolyan jo mint az iPhone 6S. Van rajta iCloud, iMessage, meg minden Apple fincsifalat.
2016. aug. 24. 20:48
6/8 anonim válasza:
Nekem iPhone 4-m van, több mint egy éve használom, úgy hogy örököltem (az előző tulajdonosnál 2 évig volt). Én ezelőtt Android-ot használtam és szerintem ég és föld a két rendszer. IOS7 van rajta, és már megtörtént néhányszor, hogy nem tudtam letölteni egy-egy alkalmazást. A tárhellyel is vannak kisebb problémáim, de az a saját hülyeségem, hogy nem töltöm fel a felhőbe a több ezer képemet. (Amik egyébként egész jó minőségűek normál fényviszonyok között.) Néha akadozik a rendszer, de nem túl zavaró. Én teljesen meg vagyok elégedve a telefonommal, és tudom ajánlani, az apró kellemetlenségek ellenére is. :)
2016. aug. 25. 14:06
7/8 BM-Striker válasza:
Én pl mindennapi használtra alkamatlannak találtam a 8 gb-os iPhone 4-et iOS 7-tel.
Még ha a képek/zenék/videók cloud-ba is mennek(ami csak jó mobilnet vagy wifi lefedettség mellett valódi opció), az app-oknak akkor is túl kevés a hely.
2016. aug. 25. 15:25
8/8 anonim válasza:
#7 mert ha még lenne rá olyan sok :/ nekem rajta vannak az alapok+ facebook+ messenger+ google maps+ apróséf+ Gmail + instagram + tether + zenék. Képeket pedig gépre felmentem mindig, így van még 3GB szabad helyem. Persze jártam már úgy, hogy le akartam tölteni egy alkalmazást, de iOS 8 kell neki.. De hát nem véletlenül. Ezek mellett én is tudom ajánlani mindennapi használatra, mert elég olcsón lehet venni ahhoz képest, hogy mit tud.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!