Biztonsági mentést csináltam. Hova mentette?
Figyelt kérdés
Huawei P8 Lite telefonomról biztonsági mentést készítettem. Gmail fiókot adtam meg, hova mentette a képeimet, videóimat?2016. aug. 23. 19:29
2/7 anonim válasza:
Amit kiválasztottál. Gondolom Sd kártya vagy belső tárhely..
3/7 anonim válasza:
A gyári alkalmazás nem támogatja a felhőbe mentést, szóval ez az opció kilőve..
4/7 anonim válasza:
#3 de mi értelme van egy telefon biztonsági mentést a telefonra menteni? Ha az sd kártya elromlik vagy elveszted a telefont akkor veszett a mentés is.
Nekem iphone van igaz, az iCloudba menti, vagy a gépre ha éppen össze van kötve kábellel az iTunessszal. Nem igazán értem az android logikáját.
5/7 anonim válasza:
Nem tudom hogy mi értrlme, de a gyári csak SD-kártyára, belső tárhelyre és gépre tud biztonsági mentést csinálni..
6/7 anonim válasza:
Milyen xar! Nem is tudtam. Meg jo hogy iPhone-om van, pedig Szamszungot akartam venni.
7/7 anonim válasza:
Samsungnál nem tudom hogy van. Ezt kifejezetten a Huaweire írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!