Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » EyeEm alkalmazásban a kép...

EyeEm alkalmazásban a kép eladás hogyan működik?

Figyelt kérdés
Feltöltöttem egy képet, mégsem lehet megvenni. Valaki aki esetleg használja ezt az appot tudna egy kis segítséget adni?:D (nem annyira jó fotó hogy, pillanatok alatt elvigyék, nem is ez a célom, csak hobbi, de attól még örülnék ha "megvehető" lenne)
2016. aug. 23. 13:59
 1/1 Fredd87 válasza:
Elvileg, ha feltöltéskor bevolt pipálva hogy mehet a piacra akkor át teszi oda is. Ha nem akkor a belépsz az appba és a piacra mész és bejelölöd hogy eladásra szánod. Majd ők is bírálják, aztán ha minden okés ott lesz az. Utánna csak türelem. Én majd egy éve használom hobbifotózok és tegnap sikerült eladnom négy dolcsi, nem sok de nekem baromira nagy dolog.
2016. okt. 26. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!