Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Fényképezésre, videózásra...

Fényképezésre, videózásra milyen mobiltelefont javasoltok?

Figyelt kérdés
Olyan okostelefont keresek, ami lehetőleg 2 - 3 éven át lehet használni, jó fényképeket, videókat készít és memóriakártyával is bővíthető (ha nem Androidos az sem baj).

2016. aug. 23. 13:43
 1/10 anonim ***** válasza:
Ez attól függ, mennyi pénzed van rá! 50 ezer alatt a Vernee Thor és a Honor 4C kamerában is nagyon szuperek, nemcsak másban, ahogyan 100 ezer alatt az LG G4, a Samsung Galaxy S5, és a Sony Xperia M5, illetve 100 ezer fölött a Samsung Galaxy S6!
2016. aug. 23. 14:06
 2/10 anonim ***** válasza:

iPhone SE van nekem, jo kepeket es videokat keszit.

Esetleg egy 6S, abban mar van OIS.

2016. aug. 23. 14:31
 3/10 anonim ***** válasza:

Galaxy s7

LG G5

Huawei P9

2016. aug. 23. 15:20
 4/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

#2:iPhone már bővíthetőek memóriakártyával?

2016. aug. 23. 15:31
 5/10 anonim ***** válasza:
iPhone nem bovitheto es nem is lesz, olyat kell venni ami hosszutavon megfelel, peldaul 64GB vagy 128GB-ost.
2016. aug. 23. 17:07
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de kitételként írtam a memóriakártyával való bővíthetőséget. Nem fikázom az Apple terméjeit (és pont Apple fanoktól hallom), hogy a tárhelyekkel kapcsolatban kapzsin bánik az Apple. Az árukeresőn összehasonlítottam a készülékeket és ez nem állt messze a valóságtól (más gyártókéhoz képest).
2016. aug. 23. 18:47
 7/10 anonim ***** válasza:
Nemcsak a tárhelyekkel, hanem magukkal a készülékekkel is kapzsin bánik az Apple (iPhone, iPad, iPod, MacBook), annyit kérnek értük, amennyit nem szégyellnek, ez pedig átlagosan a reális érték kb. 3x-osa, de van úgy, hogy 5x-öse. Beb#sznak a burkolat alá egy alsó- vagy középkategóriás hardvert, aztán különböző kitalált reklámdumákkal eladják magasan felsőkategóriás áron!
2016. aug. 23. 23:55
 8/10 anonim ***** válasza:
#6 a beepitett tar nem ugyanaz mint az SD kartya, erre vigyazz akkor is ha androidot veszel. Az SD kartyara max feltoltesz egy filmet vagy zenet de nem jo appok telepitesere.
2016. aug. 24. 21:18
 9/10 anonim ***** válasza:
Samu S7/S7edge...
2016. aug. 24. 22:26
 10/10 A kérdező kommentje:
# 8: igen, köszönöm, tudom mi a kettő között a különbség. MicroSD kártyára a felvételek mennének.
2016. aug. 25. 00:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!