Fényképezésre, videózásra milyen mobiltelefont javasoltok?
Figyelt kérdés
Olyan okostelefont keresek, ami lehetőleg 2 - 3 éven át lehet használni, jó fényképeket, videókat készít és memóriakártyával is bővíthető (ha nem Androidos az sem baj).2016. aug. 23. 13:43
1/10 anonim válasza:
Ez attól függ, mennyi pénzed van rá! 50 ezer alatt a Vernee Thor és a Honor 4C kamerában is nagyon szuperek, nemcsak másban, ahogyan 100 ezer alatt az LG G4, a Samsung Galaxy S5, és a Sony Xperia M5, illetve 100 ezer fölött a Samsung Galaxy S6!
2/10 anonim válasza:
iPhone SE van nekem, jo kepeket es videokat keszit.
Esetleg egy 6S, abban mar van OIS.
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
#2:iPhone már bővíthetőek memóriakártyával?
2016. aug. 23. 15:31
5/10 anonim válasza:
iPhone nem bovitheto es nem is lesz, olyat kell venni ami hosszutavon megfelel, peldaul 64GB vagy 128GB-ost.
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de kitételként írtam a memóriakártyával való bővíthetőséget. Nem fikázom az Apple terméjeit (és pont Apple fanoktól hallom), hogy a tárhelyekkel kapcsolatban kapzsin bánik az Apple. Az árukeresőn összehasonlítottam a készülékeket és ez nem állt messze a valóságtól (más gyártókéhoz képest).
2016. aug. 23. 18:47
7/10 anonim válasza:
Nemcsak a tárhelyekkel, hanem magukkal a készülékekkel is kapzsin bánik az Apple (iPhone, iPad, iPod, MacBook), annyit kérnek értük, amennyit nem szégyellnek, ez pedig átlagosan a reális érték kb. 3x-osa, de van úgy, hogy 5x-öse. Beb#sznak a burkolat alá egy alsó- vagy középkategóriás hardvert, aztán különböző kitalált reklámdumákkal eladják magasan felsőkategóriás áron!
8/10 anonim válasza:
#6 a beepitett tar nem ugyanaz mint az SD kartya, erre vigyazz akkor is ha androidot veszel. Az SD kartyara max feltoltesz egy filmet vagy zenet de nem jo appok telepitesere.
10/10 A kérdező kommentje:
# 8: igen, köszönöm, tudom mi a kettő között a különbség. MicroSD kártyára a felvételek mennének.
2016. aug. 25. 00:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!