Apple Iphone 5S, Huawei P9 Lite vagy Sony Xperia XA?
Én a P9 Lite-ra szavazok. Iphone 5S már nagyon kifutó modell (3 éves!), a Sonyval pedig nem vagyok jóban a korábbi szoftveres hibáik miatt (persze ez nem feltétlen zárja ki az XA-t).
Árban is kicsit jobb a Hüvely, ha nem a NonameGSM árakat nézzük, akkor konkrétan -10-15 000 Ft.
Felszereltségben ugyanott vannak, a kamerájukról érdemes esetleg tesztet nézni (Mobilarena.hu).
Az Iphone mar eleg regi modell, szoval azt nem ajanlanam (teny, hogy meg mindig helyt all)
A Huawei-en van ujjlenyomat-olvaso, ami nagyon kenyelmes
A Sony-nak a kinezete tetszett meg , de az nagyon
A Huawei-nek 3 a Siny-nak 2GB ram van. Itt lehet egy kicsit huzni a szankat, mert a harom tobb mint a ketto, de ha teged nem zavar , ha egyik appbol a masikba mesz majd masikba, esha visszamesz az elsore , akkor az elkezd ujra betolteni, akkor semmi gond ezzel
A csaladban pont van egy Sony es egy Huawei. Azt kellett eszrevennem , hogy a Sony nemikepp stabilabb, mint a Huawei, pedig masfel ev kunolbseg van koztuk , es egy arkategoriaban vannak.
Summa summarum: Ha elegans telefont akarsz, akkor a Sony-t ajanlanam
Megbizhatosagrol nem tudok semmit mondani, mert en mar lattam csucskategorias , tobbszaz ezer forintos telefonokat akadozni, szoval azok is fognak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!