Melyik a legjobb vírusírtó okostelefonra?
Szinte mindegy melyik van a telódon, az a lényeg hogy mindig frissüljön a adatbázisa. Jónak számítanak pl: Avast, CM Security, ESET, Kaspersky, Avira, AVG...
És ez hogy nem kell telefonra vírusirtó szerintem nem túl jó taktika, úgy is elkaphatsz párat ha csak egy fertőzött SMS-t megnyitsz, vagy rákattintasz egy tolakodó vírusos reklámra. Végül is mit veszíthetsz ha telepítesz 1-et? ezek a mai vírusirtók (főleg a CM Security Lite) minimális memóriát fogyasztanak, viszont baj esetén megvédenek, ezzel megakadályozva az adatvesztést és a további költségeket a szervizben.
Az androidos telefonok általában egy kis utánajárással 0-ra letörölhető, és újraírható, általános play store-os szoftverekkel szinte lehetetlen véglegesen tönkre tenni.
A vírusirtó tényleg felesleges. Pl a quadrooter vírus, ami kb 900 millió telefont fertőzött meg, EGYIK HÍRESEBB VÍRUSIRTÓ SEM találta meg. Sem az avast, sem az eset, sem az avg, sem a kaspersky, sem az advanced system care, sem avira... Stb saját eszözömön teszteltem.
Most is 3 variánsa megtalálható a telefonom. Nem tudok mit tenni, várom a biztonsági frissítést. Nem valós vírusirtók, csak valami hasonlók. Tényleg a helyet foglalja. A karbantartó appok sem egy nagyon hasznos dolog, de legalább azt csinál amit ígér, felesleges adatokat töröl. (Ajánlom a boost+ -t)
Puding próbája az evés. Nyugodtan le lehet tölteni vírusirtó appot a telefonra, legyen az drága vagy lg, vagy 2 kamerás, vagy usb c portos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!