Véletlenül letöröltem egy DCIM nevű mappát és ment vele az összes fotóm is. Hogy lehetne visszahozni?
A dcim mappa tartalmazza a fotókat/videókat, amelyeket a telefonnal/fényképezőgéppel készítettél.
Amikor törölsz valamit a gépről, alapban nem a tényleges fájl törlődik, hanem az elérési bejegyzése/neve kap egy speciális karaktert, amely jelzi a gépnek, hogy az adat felülírható. Amennyiben még nincs felülírva, visszaállító programmal megkereshető és kinyerhető.
Letöltesz egy neked tetsző nevű alkalmazást (undelete-re keress rá az áruházban), azt elindítva megkeresi az összes törölt fájlt. Amennyiben szerencséd van, még nem írta át az összes képedet, videódat.... az új felvételek.
Tudom, de azért adtam meg a választ, hogy a következő kérdező -amikor a keresőt használja- megtudja, hogy mit kell ilyen helyzetben csinálni...
Látom, te csak arra fordítottál időt, hogy valakit leolthass, a feltett kérdéssel nem is foglalkoztál....
Gratulálok kedves névtelen :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!