Nagyon roszat tett a telefonomnak hogy teljesen lemerult es kikapcsolt?
Figyelt kérdés
Mert en ugy hallottam hogy nem tesz jot neki.probaltam nem lemeriteni de rajta hagytam a wifit es lemerult .2016. aug. 21. 16:39
1/5 s55 válasza:
Nem hiszem, hogy bármit is ártana neki ha ez egyszer megtörtént.
2/5 Boda Gergő válasza:
Miért tenne neki rosszat?! Az akkumulátor nem attól romlik el mert lemerül teljesen és feltöltöd. A benne lévő kémiai anyagok (ionok, savak a tip. függően) mennek tönkre, mivel egymással reakcióba kell lépniük és ezen reakcióknál van egy max. darab szám, hogy hányszor mehet végbe. Illetve ugye a sav mar, ott ez is benne van
3/5 szántóvető válasza:
nem.egyébként sem merül le 100%-osan,még előtte kikapcsol.
4/5 anonim válasza:
20% alatt károsodnak a modern aksik. Csak az a kérdés, hogy a telefon gyártója "elrakta"-e az utolsó 20%-ot és annyival kevesebbet mutat a teló vagy sem.
Ne mond milyen telód van, nem tudom a tiédnél elrakta-e
5/5 A kérdező kommentje:
Koszonom a valszokat
2016. aug. 21. 17:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!