Vettem egy JBL C100SI típusú fülhallgatót, amit valamiért a Sony Xperia X10 Mini Pro telefonom nem ismer fel. Van valami tippetek, hogy hogyan oldjam meg a problémát?
Figyelt kérdés
Kipróbáltam több telefonnal is a fülest. Android meg IOS is normálisan felismerte, egyedül ez a telefon nem akarja valamiért, pedig más fülesekkel nem volt problémája.2016. aug. 21. 13:29
1/1 anonim válasza:
Próbáld meg kihúzni és bedugni, akár többször is. A környezetemben több Sony telefon esetén is találkoztam már ilyen problémával. Másfelől az X10 egy viszonylag régi telefon, lehet, hogy még nem azt a jack-szabványt használja, mint a mai telefonok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!