Huawei P9 Lite vagy LG G Flex 2?
6-os, látom fogalmad sincs miről beszélsz! Gondolom nem használtál még Huawei telefont!? Nekem Huawei P8 van már több, mint egy éve, de eddig semmilyen problémám nem volt vele! Még a mai napig is gyors, erős a hardvere. Nem tudok olyan játékot mondani, amit ne futtatna akadás mentesen a legnagyobb grafikán! Nagyon jól össze rakott telefon fém házzal. Gyönyörű képeket készít éjszakai fényviszonyok mellett is! Szerintem kicsit olvass utána, mielőtt lefikázol valamit! Ajánlom figyelmedbe a mobilaréna telefonos tesztjeit! Eléggé reálisan leírják a véleményüket, nem csak dicsérgetik a telefonokat, hanem negatív kritikát is megfogalmaznak, ha úgy érzik jogosnak!
A kérdezőnek bátran ajánlom a Huaweit, bár én Lite helyett a nagyobb testvért választanám, már csak a masszívabb fém ház miatt is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!