Melyik érné meg jobban, iPhone SE vagy iPhone 6?
Ebben a két telefonban gondolkodom, csak nem tudok dönteni melyiket vegyem meg mégpedig: Az SE-t a 4col-jával kicsit kicsinek tartom, azonban kárpótol az erősebb hardver és a jobb kamera(és persze természetesen a 64Gb-os verziót venném), míg a 6-os nagyobb, ami nekem jobban kézre állna, viszont itt 16Gb-os verzió annyiba fáj, mint a 64Gb-os SE(legalábbis majdnem annyi), és igen... E kettő között vacillálok melyik érné meg jobban?
iPhone SE: erősebb hardver, kisebb méret, több tárhely
iPhone 6: gyengébb hardver, nagyobb méret, kisebb tárhely
(Újonnan venném persze nem az Apple eredeti oldaláról.)
Mi a fontosabb számodra: az erősebb hardver és a több tárhely vagy az, hogy kényelmes legyen fognod?
Egyáltalán kitudnád használni azt a 64 gb-ot? Az több, mint 90 film. Szükséged van ennyi helyre?
Nekem SE-m van, ez előtt Sony Xperia Z1 -em (5col) vissza tudtam szokni.
iPhone 6:
+nagy méret
- gyengébb hardver
- kisebb tárhely
iPhone SE:
+erősebb hardver
+nagyobb tárhely
-kis méret
öszzegezve: SE: 2 plusz 1 minusz
6 : 1 plusz. 2 minusz
De ha filmet is nézel akkor legalább 5.5"-ost vegyél.
A 4" az nulla, semmire nem való. Egy android is tökéletes erre .
Nekem i6-om van 16 gb-os és nagyon szeretem. Nekem elég a 16 gb mert nekem nincsenek rajta filmek csak képek de abból se több ezer meg ilyenek hogy face,insta stb.
De ha neked kell a nagyobb tárhely inkább az SE.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!