Mi baja az Iphoneomnak?
Szerintem nem fogjak kijavitani.
Egy honapig bealltam en is egy Beta Teszter programba, borzaszto mi folyik ott vegbe, semmi nem mukodik rendesen meg az alapveto funkciok sem. A fejlesztok alig tudnak lepest tartani es persze csak azokat a hibakat javitjak ki amelyikek minden felhasznalonal jelentkeznek es sokan reklamalnak.
Hát figyelj, nem hiszem hogy ez az iPhone "hibája" lenne.
Ahogy írtam is, ez lassan 4 éve jelent meg, még az iOS 6-tal. Azóta megkapta fő verzió frissítésként az iOS-7-8-9et, és néhány akadozást leszámítva még mindig van egy használható telefonod.
Sőt, még az iOS 10-et is megkapja, de várhatóan ott még több lesz az akadozás, lassulás.
Elérte az élettartama végét. De hány éve is megy ez így szépen? Androidos vonalon a vele egy idősek szerinted jobbak? Áh, sőt... Nem is kapnak eleve ennyi frissítést, meg azok is belassulnak, még hamarabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!