Micros SD adatmentés?
Figyelt kérdés
Windows Phone 10-en használtam a kártyám, de szervíz miatt nem értem hozzá 3 hétig. Most Windows Pohe 8.1 van rajta és azt kéri formázzam. Asztali gépem viszont Windows 10-es és ott is formázást kér. Hogyan tudom lementeni az adataimat?#Windows #kártya #telefon #formázás #microSD #memóriakártya #okostelefon #mentés #Windows Phone #Micro SD
2016. aug. 18. 13:36
1/4 anonim válasza:
Sehogy.
Nem az a baj hogy más az oprendszer.
2/4 A kérdező kommentje:
Mi lehet a probléma? Biztos nincs megoldás? Olvastam ha formázom egyes programok visszatudják hozni a törölt adatokat
2016. aug. 18. 21:28
3/4 anonim válasza:
Nem azért tudják mert formázod, hanem egyes programok akkor is vissza tudják hozni.
Ne formázd, uszítsd rá au EaseUs alkalmazást.
Ha nem segít akkor formázhatod, nem lesz haszna.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
Az EaseUs megoldotta, mindenkinek ajánlom, bár fizetős alkalmazás, viszont a torrent oldalak mindenkinek jó barátai
2016. aug. 19. 16:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!