Hogyan oldjam meg az előfizetéses sim kártyás problémámat?
A hűségidő lejárta után felmondhatod az előfizetést, és kérheted, hogy azt a számot tegyék át feltöltősre.
Amíg nem jár le a hűségidő addig fizetni kell a havi díjat még akkor is ha bele sem teszed a simkártyát a telóba.
Erről szól a hűségidő ugyebár. Én inkább kérnék egy részletes számlát. Vagy ők kúrnak el valamit nagyon, vagy te. Érdemes utánajárnod. Gondolom ha a havi 6ezret sokallod, akkor nem fogsz egyszerre több 10 ezret, vagy ki tudja, mennyit kifizetni, hogy felmondhasd az előfizut.
Attól, hogy a telefonra lejárt a részlet, még nincs vége mindennek. Ebből van nekik pénzük, hogy azon túl is pénzük van belőled, hogy eladtak neked olcsón egy telefont.
Van megoldás, csak olvasd el válaszom !
Szerintem maradj előfizetős mert olcsóbbak a percdíjak mint feltöltősként és készüléket is olcsóbban vehetsz majd később.Ha nem szeretnél ilyen nagy számlát kapni egy megoldás van ! Válts Mix díjcsomagra, ez a havidíjas és a feltöltős keveréke. 2900 a havidíj és csak eddig enged beszélni, ha többet akarsz akkor ugyanúgy fel kell tölteni mint a dominósat !Ha nem töltöd fel 2900 nál megáll a számlád és kész!T-Mobilos dolgozó voltam én is, nyugodtan kérdezhetsz ha valamit nem értesz!
Nem értem mi akadálya van az átváltásnak, szerintem beszéld meg pontosan az ügyfélszolgálattal (évek óta nem tudok olyan esetről hogy nem lehetett váltani).
Az 1800 ftos csomagban (Eco)jelenleg a legolcsóbbak a percdíjak!(29 és 39 ft ) Én is ezt használom napi átlag 30 percet beszélek + 1-2sms és 4000-5000 es számláim vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!