Mit tegyek, hogy több hely legyen a mobilomon?
Amit tudtam, áthelyeztem az SD-kártyára, de még így is azt írja ki, hogy a telefon memóirájának a felét az android rendszer, másik felét az alkalmazások töltik ki.
sonym van, aqua m4, és az 5.0 android rendszer van rajta. Már nem tudok alkalmazásokat se letölteni, pedig az SD- kártyán még rengeteg hely van, csak ugye elsőre nem oda tölti le a mobil. Mit tehetnék?
Jol atboszta a Google az egesz vilagot ezzel az androiddal.
Maskor vegyel iPhonet.
2.Válaszoló,ha érdemben nem tudsz válaszolni,akkor hülyeséget ne írjál!Az Android Marshmallow,ha nem sokkal is stabilabb rendszer,mint az Ios 9.
Ezt nem én gondolom,hanem a szakértők!
#3 én arra értettem hogy minden androidos cuccot ugy reklámoznak hogy mittudomén mennyi rom, például 8Gb, és bővíthető a csillagos égig SD kártyával. Ami ugye szopás mert NEM BŐVÍTHETŐ, csupán egy plussz tár amire tehetsz filmeket meg amilyen fájlt akarsz de attol nem lesz bővitve, mert az appok és a cache meg minden szemét ugyanoda mennek ahova SD nélkül.
Na az Apple legalább nem igér ilyen hülyeséget, ők azt mondják hogy kell 128 Gb oké akkor vedd meg 128Gb-al és full 128Gb-ra annyi programot teszel amennyit akarsz, nem bsznak át mint a Gugel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!