Milyen telefont érdemes venni ami nem doogee és vernee thor 35. 000. ig?
Figyelt kérdés
2016. aug. 17. 17:59
11/21 anonim válasza:
Amúgy a Redmi 2-t speciel az Aqua webshopban láttam 33 ezerért!
12/21 A kérdező kommentje:
"Eustock-kal mi a problémád?"
Semmi. Csupán az általa árult készülékek nem jönnek br.
2016. aug. 17. 20:15
13/21 A kérdező kommentje:
Néztem a Redmi.t, de egyszerüen nem látok olyant a hátrányok közt pl. hogy "nincs vagy egyszerüen tökéletes"
2016. aug. 17. 20:40
14/21 anonim válasza:
Ne az árukereső értékeléseiből indulj ki. Tökéletes telefon meg úgy sincs.
15/21 A kérdező kommentje:
Akkor miből induljak ki?
Ott talán hazudnak?
Miért értékelne a tőbbség rosszul?
2016. aug. 18. 11:59
16/21 anonim válasza:
Hogy miből indulj ki? kezdetnek talán jó lenne hiteles teszteket olvasni. Ilyen a magyar mobilarena oldala, vagy ha tudsz angolul, abból sokkal több van, pl android authority. (sajna németet nem tudok ajánlani, nem tudok németül :/)
17/21 anonim válasza:
És miért baj az, ha egy telefonnak nincs hátránya?? Annál jobb, és inkább örülj neki, elvégre ha van, azt úgyis le szokták írni, meg hogy "senkinek se ajánlom", nem átverős az Árukereső vélemény! A Mobilarénában meg aztán alaposan bemutatják a telefont, és hogy mikre számíts! Persze nincs garantálva a világon egyetlen telefonnál sem, hogy nem fogsz ki véletlenül egy gyári hibás darabot, de alapjába véve ez egy nagyon jó telefon a legolcsóbb árkategóriában!
18/21 anonim válasza:
Mennyi tudatlan ember..... Tipikus "ami nekem van az a tökéletes, és az én véleményemnél nem mondanak jobbat, akkor se, ha kevesebbet tudok, mint ők". Röhögök... 😂😂
19/21 anonim válasza:
Kedves kérdező! Te 35.000 Ft alatt még válogatsz is? Hol élsz te? xD Látszik, hogy nem értessz hozzá. LG leont meg ne vagyen senki, 8 GB tárhely már nem elég semmihez!
20/21 A kérdező kommentje:
Képzeld. 4Gb. is előfordul még!
2016. aug. 30. 21:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!