Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Blackberry Passport vagy...

Blackberry Passport vagy Blackberry Classic a szerethetőbb telefon?

Figyelt kérdés

Melyiket érdemes választani?

Hosszú távra tervezek. :)

2016. aug. 17. 16:17
 1/5 anonim válasza:
Mindkettőnek BB10-es os-e van. A Classic olcsóbb, nekem jobban kézre esik . Bár Q10-em van, kb ugyanaz,csak nagyobb. A Passport elég 'futurisztikus' nekem :D És 200 rugó. Érdemes elgondolkozni azon,hogy 150ért már iPhone 6S+-t hozol el. Szeretem a Berryket,de ennyit nem adnék érte.
2016. aug. 17. 20:13
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ! A Q10 is nagyon tetszik, régebben az is nagy szerelmem volt. :D

Ahogy nézegettem, Passportot lehet olcsóbban is rendelni (már 100-125 ezer körül is láttam). Az iPhone valamiért nem tetszik, a BlackBerry telefonok szerintem sokkal stílusosabbak. :)

2016. aug. 17. 20:51
 3/5 anonim ***** válasza:

Hosszú távra én már nem vennék Blackberry-t, a szoftveres támogatás hiánya elrettentő.

Az, hogy az újabb készülékeket androiddal dobták piacra azt sejteti, hogy maga a cég sem lát jövőt a saját oprendszer forszírozásában.

2016. aug. 19. 23:08
 4/5 A kérdező kommentje:

És ez a szoftveres támogatottság hiánya mit jelent? Használhatatlanná válik a készülék?

Azért tetszenek a BB telefonok, mert sokkal stabilabbak, és tovább is bírják, mint az android. Netezni, egyetemi ügyeket intézni, facebookozni továbbra is jó lesz, vagy nem?

2016. aug. 19. 23:15
 5/5 anonim ***** válasza:

Használhatatlanná nem válik, csak elavult lesz.

Nekem a gyári böngészőn az adblock hiánya néha eléggé megkeseríti a böngészést.

A Facebook alkalmazást sose használtam, de nem dicsérik azt sem.

Az android runtime 4.3-as android verziót emulál, ennek a frissülésére nem sok remény van. Ez azt eredményezi, hogy az újabb alkalmazások (amik frissebb androidra íródtak) nem feltétlenül fognak futni rajta.

A BLackBerry World alkalmazáskínálata pocsék még mindig, és nem is számítok javulásra. Halott platform, nem éri meg fejleszteni rá.

A rendszer maga elég stabil, de szerintem egy csúcskategóriás androidnál is el lehet érni ilyen stabilitást.

Viszont nálam a bekapcsológomb haldoklik már hónapok óta, pedig alig egy éve vettem a telefont (Z10). Ebből a szempontból pl az alsó kategóriás androidos telefonom jobban teljesített :D

2016. aug. 21. 01:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!