Samsung Galaxy Core Prime ( G361F) Akkumlátor?
Figyelt kérdés
Üdvözlök mindenkit! Értelmes válaszokat várok, és nem olyat aki szidja a telefont és csak azért jön ide.
Tehát a jelenség a következő: az akkumlátor lemerül körülbelül 40-50% közé és pl. fényképezek vagy csak simán vakuzok, esetleg nagyobb terhelés hatására hirtelen leáll majd visszakapcsolom akkor meg már csak 15-20% ot mutat. Egy új akkumlátorban gondolkodom, de a gyárinál erősebbet szeretnék ( 2000 mah a gyári) és esetleg valamelyik másik Galaxy modell aksija jó lenne vagy nézzek egy 2300 mah- után gyártottat ?
2016. aug. 15. 18:09
1/1 anonim válasza:
Én is így jártam. 29%nál kikapcsolt a telefonom. Vettem egy új aksit és az meg 48%on kapcsolt ki. Utana elvittem szervizbe és csináltak rajta szoftvet frissitést de nem.segített rajta ... a telefonnal van baj azt mondták ha belenéz akkor lehet hogy nem is fog bekapcsolni mar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!