Megbízható a Turbado.hu?
Figyelt kérdés
Hagymaleves van személyes tapasztalat akkor légyszíves oszd meg velem.2016. aug. 15. 18:05
1/2 A kérdező kommentje:
Ha van( hagymaleves helyett) :))
2016. aug. 15. 19:23
2/2 anonim válasza:
Igen, másfél éve én is tőlük rendeltem a Huawei P7-esemet, és semmi gond nem volt! Magyar nyelvű menü, összes gyári tartozék, 2 év garancia, országosan ingyenes kiszállítás - és mindez alapból, ráadásul az ígért 2 munkanap szállítási időt is bőven betartották, elégedett vagyok velük! Persze az 1 helyett 2 év garancia jócskán megnyomta a teló árát, de anno így is megérte. Bár a honlapjukon nem írták részletesebben, itthon a garanciapapíron derült ki, hogy ráadásul gyári garancia van, nem bolti! Persze azóta is tökéletesen működik a telóm, pedig nagyon sokat használom, nem kellett igénybevennem a garanciát, remélem így is marad, csak ajánlani tudom, a legjobb mobilos webshopok egyike! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!