Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhone 7-ről miket lehet tudni?

IPhone 7-ről miket lehet tudni?

Figyelt kérdés
Mennyi lesz kb az ára? Mikorra várható a megjelenése? Színek? Stb..

2016. aug. 14. 13:22
 1/6 anonim ***** válasza:
Google?
2016. aug. 14. 13:27
 2/6 Alex Fly ***** válasza:
51%

Ha az Apple hozza a formáját, akkor ha megnézel egy egy-két éves Nexust, akkor nagyjából tudható, mire számíts...

Az ára pedig szokás szerint csillagászati.

2016. aug. 14. 13:54
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát elvileg rohadt vékony lesz kb 5-6 mm, ezérta jack csatlakozó, valószínüleg eltűnik,á de adnak hozzá majd egy ligthning jack csatlskozót szoval hogx a ligthning csatlakozoba ha bedugsz egy kábeld a másik végén lesz a jack
2016. aug. 14. 15:16
 4/6 anonim ***** válasza:
Ja és a fizikai home gomb elfog tűnni, és helyette egy 3d touchos érintő ledz ami majd rezgegni fog hogy ugazi hatást keltsen.. Ennyit tudok róla
2016. aug. 14. 15:18
 5/6 anonim ***** válasza:

Neve még nem tuti, hogy ez lesz, de gondolom a szeptemberben megjelenőre gondolsz. Ár: megkapja a mostani 6s megjelenési árait. A jack szinte biztosan el fog tűnni, hogy mit találtak ki helyette kérdéses...

Itthon sztem október környékétől lesz kapható. Szín: marad a mostani 4 szín szvsz.

Saját vélemény:

Ha olyan lesz, amit már több szakmai portál megírt, akkor 6s-ről teljesen hülyeség váltani, de még 6-ról is. Aki megvette az SE-t annak nyilván az a méret jön be. 5s vagy régebbiről megérheti, de nem lesz benne annyi újdonság, hogy megérje azt a felárat ami lesz a 6s és a 7?? között.

Persze sokan megfogják venni, de nem fog akkorát robbantani, mint a 6/6s...

2016. aug. 14. 15:18
 6/6 anonim ***** válasza:

jövőre lesz az iPhone 10.évfordulója,és nyílván arra tartogatják a nagy bummot(mondjuk nem tudom még mit lehet innoválni,de amit még lehet az szerintem a 7S-ben lesz meg.)

Amúgy meg minek Iris Scanner?felesleges,nem hiszem hogy az ujjlenyomatokat csak úgy ellopják a hétköznapi embernek..Ráadásul az ujjlenyomat olvasó gyorsabb.tehát Iris Scanner felesleges.

Designra nekem az iPhone tetszik,nem várok tőle változást.A széltől-szélig tartó kijelző szerintem designban szép,de ha egyszer leejted,tuti könnyebben betörik mint az iPhone.Kijelző felbontása;Pixelsűrűség növelés baromság,ugyanis csak az akkut fogyasztja,és bizonyos PPI felett úgysem látod a különbséget.

Vízállóság még jó dolog lehet,szóval akinek az kell,az még hiányolható az iPhoneból,de más nem.Mi van még?Kamera..Kamera már az 5S-nek is jó volt,nyílván nem ezzel fogsz fotópályázatot nyerni(én 6S-el egy fotópályázaton 150 kép közül a top 5-ben benne voltam,szóval kamera is ok).

ezen kívül meg még az akksi van.Nekem a 6S(sima) 2 napot bír,nekem annyi bőven megfelel.Annyit használom,amennyit én szeretném.

2016. aug. 15. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!