Samsung Galaxy S7 Edge kb. hány évig fogja kapni a frissítéseket?
Felejtsük már el kérem ezt a marhaságot, hogy az androidos csúcs készülékek 1 év után belassulnak...(max akkor, ha tudnának a telefonok füvezni)
3 évre nyugodtan tervezhetsz vele.
LG G2 készülékem van, több, mint 2 és fél éve használom. Igaz nem sok frissítést kapok rá, de a mai napig megállja a helyét. Aksi, üzemidő, minden patent.
Hetente, 2 hetente újraindítom, ritkán akad meg, de nem fagy le(2GB memória miatt van).
Az S7 Edge-re nyugodtan számolj 3-4 évet, hisz a Samsung jelenlegi egyik Top telefonja.
iPhone 6s: jó jó, gondolkodtam rajta, hogy megvegyem, de személyszerint még maradok az Andriodnál (G5, vagy S7)
Az iOS-ból még mindig sok minden hiányzik nekem, hogy én azt válasszam (pl tudtad, hogy az iPhone egyébként nem smartphone? (nem okostelefon)), valamint az Android rendszert és telefont még mindig sokkal jobban magamra tudom szabni. Neked kell eldöntened, hogy melyik OS jön be neked, vegyél a kezedbe egy S7 Edge-t, és egy iPhone-t, nézegesd és dönts! :-)
(pl tudtad, hogy az iPhone egyébként nem smartphone?)
Wtf...?
Akkor mi, bojler?
Ezt fejts már ki kérlek, had nevessek egy jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!