Tudnátok segíteni Pokemon GO-ban?
Figyelt kérdés
Na szóval, amikor megyek és ott van a körzetemben a Pokémon csak az árnyékát látom, a szörnyet nem és nem tudom elindítani a harcot akárhogy is nyomkodom :( AR moddal sem működik? Valami megoldás? az újratelepítés sem vált be.2016. aug. 13. 17:06
32/43 anonim válasza:
Ember kódexem beazonosított:
-fő fegyvere a baromságok összehordása.
Hatástalan ellene a normális észérvek.
Kora: úgy 13-14 év körüli.
A neve:
Hülyevagyokdenagyon.
Köszönjük hogy itt volt kedves 54%-os.
De leszel még itt kevesebb is, ha többet írsz ide ;)
33/43 anonim válasza:
Ami vicces hogy 63% os vagy na megint jot rohogtem :D
34/43 anonim válasza:
Örülök hogy egy számtól nevetés jön rád, egyszerű egy lélek lehetsz ^^
35/43 anonim válasza:
A 63% csak azért lehet mert ugyanabban a stílusban írt, mint te és néhányan nem értik és úgy gondolják nem különbözik tőled ezért pontozták le de még mindig jobb mint az 54... És igazából igaza is van :P
36/43 anonim válasza:
Csak a vicc hogy aki nagyobb százalékü néha sokkal hülyébb dolgokat ir csak inkább megszánják őket hogy "minek pontozzam le" :D :P de ha 92% osan nem tudod felfogni hogy már HAGYJUK AZT A ROHADT OFFOLÁST akkor lécci menj el kivizsgáltatni magad mert nem vagy egy IQ bajnok :D Köszi :P
38/43 anonim válasza:
amúgy a nagyokosunk 58%- ről esett le 51re mert itt veszekedett. sztem ez jelent vmit ^^
39/43 anonim válasza:
Amúgy a nagyokosunk 62% os és értelmiségi alany :D mert nem tudja felfogni hogy mi az OFF jelentése :P talán elöször ezt kéne rendberakni utána kommentelni :) Köszi nagyokos ;)
40/43 anonim válasza:
Tudom mit jelent, de attól még te még mindig hülye vagy :D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!