Kinéztem egy mobilt de anyukám azt mondta hogy tiszta felesleg-esén meg naon beleszeretem és szerintetek érdelmes egy érintöképernyös telefont venni és ha igen akkor mért? Ha meg nem akkor mért nem? Egyépként egy LG kp502 mobilról beszélek!
Ne hallgass a hülyékre!!!
Nagyon jó telefon, többet tud mint az ellenfélnek kikiáltott samsung, és az ára is kedvező !
Szuper a zenelejátszója, rengeteg hasznos alkalmazás van benne, könnyű kezelni,és az akksi is jó minőségű(én 7-8naponta töltöm).Rossz tulajdonságai is vannak, de nem számottevőek: nem lehet témákat tenni rá és kicsit lassabb a szoftvere de mindez elhanyagolható szerintem.
Bármi infó kell még írj!
Sztem is szar az lg, sztem Nokia 5230-as jobban járnál.Igaz h rosszabb a kamerája , de szebb a kijelzője és 100x megbízhatóbb.
Az érintő képernyős telefonoknak nincs se előnyük , se hátrányuk sztem , ez csak ízlés kérdése h kinek mi tetszik.Max annyi a hátrányuk hogyha betöröd a kijelzőt sokkal többe kerül kicseréni :P
Mindenesetre én LG-t nem ajánlom , akkor inkább nokia vagy samsung (pl. s5230).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!