Windows Phone-on (Lumia 520) hol lehet megnézni a letöltéseket+ hogy lehet a googe nyelvét átállítani?
Figyelt kérdés
Ez a telefon néha már annyira felb...asz, hogy kivágnám az ablakon (nem vettem, kaptam anno csak most még nem akarok újra beruházni bár nemsoká muszály lesz amilyen egy sza...r ez).A vibert nem tudom frissíteni, fényévekkel le van maradva a legújabbtól, nincs rá a fele alkalmazásválaszték, frissítesekről nem is beszélve, ráadásul olyan ügyesen oldották meg, hogy a kiba...szott Google nyelvet se tudom belgáról átállítani amire amúgy fogalmam sincs hogy állt át de nem is akrom tudni, plusz a letöltéseket se találtam még meg sose... Arról nem is beszélve, hogy a nemhogy nem hasznos, de kifejezetten hátráltató szövegkavítót se tudom kikapcsolni...2016. aug. 12. 23:23
1/2 anonim válasza:
Wp-re nem jönnek nagyon az appok/frissítések, főleg nem 8.1-re. A Microsoft megint átverte az embereket. Azt igérték, hogy minden WP-s telóra jön a 10, erre aminek 4GB belső tárhelye, vagy 512MB RAM-ja van, azokra nem is jön...
Próbáld meg kitörölni az összes előzményt IE-ből, és álitsd be újra a Googlet alapértelmezettnek.
Letöltések külön nekem sem szoktak előjönni, de talán Áruházban beállitásoknál meglehetett nézni a jelenlegi letöltéseket.
Billentyűzet beállitásainál láthatóan ki lehet kapcsolni a szövegkijavitót.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! :)
2016. aug. 13. 23:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!