Samsungn Galaxy S7 Edge kijelzőn repedés biztosítással cserélik?
Telefonomon repedés keletkezett, nem tudom hogyan egyedül volt zsebben. Arra gyanakszom szűk zseb miatt. (A kedves meg is érdemlem kommenteket hagyjuk légyszíves)
Készülèkbiztosìtás hála az égnek van a telefonon. Viszont olvastam hogy küllemhibàkra nem terjed ki a garancia, csak ha nem működik megfelelően a telefon.(szerencsére vagy szerencsétlenségemre - még nem tudom - a telefon megfelelően működik) Szimplan hajszálrepedés van rajta.
Ha a biztosítás nem fizeti, akkor milyen árral kellene számolnom, ha javíttatni szeretném??
Normalis válaszokat előre köszönöm.
Milyen biztosítás?
Ha esetleg nem fizetne, viszont a széttörésre fizet, csak ejtsd le "véletlenül", ugy hogy összetörjön. De előtte bizonyosodj meg, hogy tuti megjavítják (=olvasd át a biztosítási szerződést jó alaposan)
Azt tudom tanácsolni mint az előző, olvasd át, és ha teljes törésre fizet, vagy cseréli, akkor ejtsd le nyugodtan.
Arra vigyázz hogy mindenképpen azt mond hogy te ejtetted le (bár ez most igaz is) mert a legtöbb biztosító nem fizet ha nem te okoztad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!