Samsung galaxy note 4 és edge?
Figyelt kérdés
Miért ilyen drágák még mindig? már nem mai darabok, tetszenek és vásárolnék is szívesen egyet, de hogy még használtan és 100ezerft...hát nekem nagyon soknak tűnik2016. aug. 12. 12:58
1/6 anonim válasza:
Azert ilyen dragak mert rajtuk van h samsung a nevert pedig fizetni kell
2/6 anonim válasza:
Mert ugye az EUba nem jött a note5, szóval jelenleg itt ez a note széria legújabb készüléke. Ergo ez a csúcs note = drága
3/6 A kérdező kommentje:
hm értem, nevetségesek néha ezek a telefon árak :D
2016. aug. 12. 14:40
4/6 anonim válasza:
En ezert nen veszek telefont mas mobil erdekel? Es ha igen akk mennyi penzert akarsz venni mobilt?
5/6 A kérdező kommentje:
Igen érdekel, konkrét ár nincs ha úgy gondolom körrekt az ár és minőségileg is okés akkor megbeszéljük az illetővel.
2016. aug. 12. 15:33
6/6 anonim válasza:
Redmi note 3pro, vernee appolo lite, g4, nexus 5x, mi 4s, LeEco Le Max 2, redmi 3pro, mi5 ezek mind nagyon jo ar/ertek aranyu telefonok amiket leirtam azoknak az ara mind 100alatt van ujonnan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!