A htc one m7 telefonom nem akarja betölteni a rendszert. Mit tehetek annak érdekében, hogy betöltse?
A zsebemből kivéve a telefont, érdekes dolog köszöntött a kijelzőn. A telefon titkosítani akarta magát, valószínűleg feloldódott a zsebembe a billentyűzár és valamilyen balszerencsés módon elnavigálódott idáig furcsa, de megtörtént. Mindent megtettem annak érdekében, hogy abbahagyja a folyamatot, ennek köszönhetően mást nem tudtam csinálni, mint újraindítani. Utólag belegondolva nem biztos, hogy jó ötlet volt. Újraindulás a következő üzenet várt: "A titkosítás sikertelen A titkosítás megszakadt és nem lehet befejezni. Ezért a telefonon található adatokhoz nem lehet hozzáférni. Ahhoz, hogy újra használni tudja a telefontját, vissza kell állítani a gyári beállításokat. Ha a visszaállítás után beállítja telefonját, lehetősége lesz minden, a rendszer Google Fiókjában tárolt adat visszaállítására." Szóval abba már belenyugodtam, hogy bizonyos adataim elvesztek ez most nem is olyan nagy probléma. A szöveg alatt az egyetlen lehetőség a telefon visszaállítása. Erre rá is nyomtam újraindul majd behozza az Android system recovery-t. itt reboot to bottloader lehetőséget választottam. Ekkor bejött a "hardreset menü" amit a bekapcsolás+lehalkítás gombbal is elérhető. Rámentem a factory resetre (biztos ami biztos) újraindul elkezdí csinálni pár másodpercig aztán a következő üzenetet írja ki alulra: (felül ismét az Android sytem recovery menüje látható)
E:missing bitmap oem_unlock_bg
(Code -1)
E:missing bitmap oem_unlock_bg_yes
(Code -1)
E:missing bitmap oem_unlock_bg_no
(Code -1)
E:missing bitmap icon_ruu
(Code-1)
Backup necessary files in data partition
E:failed to mount /data (Invalid argumnet).. tryemmc mount
Formatting /cache...
Data wipe failed
Kérdés: Mi tudok csinálni, hogy ismét betöltse a rendszert, illetve használni tudjam a telefont?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!