Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mp3 lejátszóknál jobb a sony...

Mp3 lejátszóknál jobb a sony walkman?

Figyelt kérdés
2008. szept. 30. 12:30
 1/8 anonim ***** válasza:
Mármint a walkman telefonok? Szerintem jobb, mert több funkciójuk van: rádió, kamera, mp3 lejátszás kitűnő minőségben + telefonálni is tudsz!
2008. szept. 30. 12:34
 2/8 A kérdező kommentje:
csak az zene része érdekel, vagy veszek egy sima telefont és mellé lejátszót,vagy walkman telefont!nem tudom ledönteni:P
2008. szept. 30. 13:15
 3/8 anonim válasza:

Ha csak a zene része érdekel akkor sztem jobb az mp3 lejátszó ott azért több dolgot lehet álítani a zenén ...De sztem sokkal jobban megéri egy walkman mobil

Azért az ember nem csak zenét hallgat vele.

2008. szept. 30. 15:42
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem jobban jársz, ha sima telefont veszel, és egy mp3lejátszót. Nekem is sony walkmanem van, és úgy fél év után kilazult a headset része, hogy valamikor egyáltalán nem is csatlakozik normálisan, pedig vigyázok rá, és nem is használtam sokszor, mert mp3lejátszót szoktam hallgatni. Egy ismerősöm ugyanígy járt, mint én. Olcsóbb venni egy fülhallgatót, mint egy headsetet, ha valami baj van. (A szervízben mellesleg 3 hónapot ült a telefonom emiatt)
2008. szept. 30. 15:42
 5/8 anonim ***** válasza:
szerintem az jobb ha sony walkmant veszel!! Nekem is van, és nagyon jó, megbízható, és szeretem. Ha mégsem úgy döntenél, akkor inkább arra gondolj, hogy mennyivel jobb egy Ipod. :) Nehéz kérdés. De végülis ezt csak te tudod: vagy egy jó telefon mindenfélével (ráadásul a sony walkman nem csak zenelejátszásban jó) vagy egy mp3/ipod és egy telefon. Csak te tudod, hogy egybe szeretnéd a kettőt, vagy külön. Mindenesetre az én tapasztalataim szerint a sony walkman megbízható, és jóóó. Simán felér egy mp3-mal, SŐT! Nekem jobb a sonymon a zenelejátszó mint az mp3amon. Bár az mp3m kicsit régebbi dolog. Na, mind1 sok szerencsét a döntésben.:o)
2008. szept. 30. 17:44
 6/8 Hintalow ***** válasza:

Én azért nem használnék mobil-mp3 lejátszó kombót mert:

-nagyon sokat zenélek menet közben, és ezért hamar lemerül az aksija és kellemetlen, ha éppen menet közben leáll és se telefon se zene

-ebből kifolyólag hamarabb elhasználódik az aksija is.

2008. szept. 30. 22:52
 7/8 anonim válasza:
Én nemrég vettem egy w880at és tényleg szépen szól, felér egy mp3 lejátszóval simán. Zenéken is lehet állítani mindent(lejátszási lista, szűrés Album előadó alapján stb. Széles sztereó megabass állítható hangszín). Én a walkman mellett döntök. Legalább egy kütyüt tartasz magadnál 2 helyett.
2008. okt. 8. 23:21
 8/8 anonim válasza:

szerintem a walkman telók nem tartósak, és zenét lejátszani egy Nokia zenelejátszós telcsin is lehet, sőt,még jobban!

szerintem sima teló+ mp3!!

tapasztalat, mert nekem is sz@r walkmenem van, semmit sem ér!

2010. jan. 1. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!