Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont kerjek születé...

Milyen telefont kerjek születésnapomra?

Figyelt kérdés

Ragaszkodom a Samsung telefonhoz.

valami ötlet hogy milyet kerjek?

Árat nem tudok mondani de ne ilyen horror áru telefon legyen

J3ra vagy j5re gondoltam, de ez csak elképzelés

Ha irtok telefonokat írnátok hozzá pár dolgot, hogy miért ajánljátok és esetleg miért nem

előre is köszönöm a választ

2016. aug. 9. 16:53
 1/9 anonim ***** válasza:
53%
Ne samsungot vegyél mert az szar
2016. aug. 9. 17:00
 2/9 anonim ***** válasza:
56%
okos
2016. aug. 9. 17:17
 3/9 anonim ***** válasza:
67%
Sz@rszungot ennyiert tilos!! Az arabol 1000x jobb mobilokat lehet venni
2016. aug. 9. 17:21
 4/9 A kérdező kommentje:
Akkor milyet ajánlotok?:)
2016. aug. 9. 17:34
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi penzert? Redmi 3pro v redmi note 3pro v vernee appolo lite
2016. aug. 9. 17:39
 6/9 anonim ***** válasza:
16%

Ne halgass a samsung utálókra. Azért utálják, mert nem értenek hozzá...

Vegyük az én telefonom példának. Még most is lefagyaszthatatlan galaxy S4 GT-I9505.

Én romot (forum.xda-developers.com-ról) S6+S7+N4+N5 kevert romja, rendszert (másik csc kódra), recoweryt (twrp) és akksit (6200 mAh-ra) cseréltem.

Így ez egy még évekig kitartó telefon lett, 90 000-ért újonnan kapható csúcskategóriás mobil. Ezt ajánlom. :)

2016. aug. 9. 19:56
 7/9 anonim ***** válasza:
71%
Mi a csúcskategória neked? Egy s4? Lefagyaszthatatlan? Xddd ne nevettes már facebook + messenger és összeomlik az egés szarszungod 2 gb ram csúcskategória xddd
2016. aug. 9. 21:09
 8/9 anonim ***** válasza:
70%
Nagyon jók a Samsungok, de csak a csúcskategóriában. A sok Samsung-gyűlölő csak azért szidja, mert vagy a legnépszerűbb androidos telefon és ezért divat fikázni, vagy mert egy olcsó szériát használtak belőle és azok nincsenek a helyzet magaslatán. A J szériával is ez a baj, hogy belépőszintű készülékek, és elég gyenge hardverrel rendelkeznek, amitől lassúak lesznek, illetve a nagy márka miatt teljesítményéhez képest drága is. Megjegyzésképpen, a csúcs Samsungok is túlárazottak, csak ott nem kell kompromisszumot kötni, hogy a teljesítményhez képest többet kell fizetni, és még így sem működik stabilan, mivel ott teljesen problémamentes, gyors az egész. De ennyi pénzért egy neves márka terméke sem éri meg az árát, ezért jó választás a fentebb említett Redmi 3 androidos téren, esetleg még Microsoft Lumiakból lehet válogatni ennyi pénzből, ha nem ódzkodsz a Windows Phone-tól.
2016. aug. 9. 23:51
 9/9 Füst Ákos válasza:
SAMSUNG Galaxy A3 Most kaptam meg eddig (2 hete használom) tök jó
2016. aug. 10. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!