Iphone 5S térerő probléma, mi lehet a probléma?
Ismerősöm telefonján egy nagyon furcsa problémával találkoztam. Egyedül 4G (LTE) hálózaton hajlandó működni a telefon, persze ez annyira nem is lenne probléma, de egy olyan helyen lakik, ahol még jóformán 3G lefedettség sincs. A telefonon természetesen a gyári beállítások vissza állítása megtörtént, próbáltam más SIM kártyával is (egy független telefonról van szó, amerikai készülék A1533 modellszám).
Szerintem a telefon antenna chipje nem müködik rendesen, ha valakinek van valami pontos infója, hogy hogy működik illetve hol helyezkedik kérem ossza meg. Ki szeretném cserélni ...
@13:30: ne dobáld a szavakat komolyabb utánajárás nélkül. A készülék kb két éve van a jelenlegi gazdájánál (a sógora kint van, ajándékba hozta neki) és az elmúlt két évben TÖKÉLETESEN működött, kb egy hónapra lerakta, mivel egy S7-t kezdett el használni és mikor újra bekapcsolta ez a hiba jelentkezett nála. Tehát valami hardwares probléma van.
iPhone 4S-től felfele az amerikai telefonok worldwide szabványnak felelnek meg (azaz szinte bárhol a világon használható és a garancia is érvényesíthető - feltéve, ha normális apple üzletben volt megvéve). Azthiszem a 6S-nél az amerikai független készülék nem támogatja az európai 4G hálózatot, de természetesen a 2G illetve 3G problémamentesen használható!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!